Biri 15.. diğerlerii 16, 18 ve 22 yaşlarında.. gencecikler; daha hayatlarının baharında onlarca kişiyle birlikte katledildiler. İsimlerini buraya yazmayacağım; ola ki üzüntümüz daha da depreşmesin. 13.03.2016; 18.30 sularında 3. kez (yine) bir kıyamet koptu Ankara’da… Şam, Halep, Bağdat, Basra ve benzeri vilayetleri aratmayan vahşet manzaraları ile donduk kaldık. Paramparça olmuş ceset görüntüleri benim ülkeme ait. Millet olarak korumasız, her türlü tehdide açık ve yaşamakla ölümün an meselesi olduğu bir ülkenin vicdan burukluğu…

Kızılay patlamasının ardında kuvvetli ihtimal PKK’nın bulunduğunu söylüyorlar; doğrudur. Kendini patlattığı iddia edilen KANCIK, PKK mensubuymuş; iyi! Şimdi bu ALÇAKLAR sürüsüne istediğiniz kadar lanet okuyunuz; değişen n’olacak?!. Bölücü-Kürtçü terör örgütünün uzvu HDP ve farklı mahfillerde (Üniversite, Medya, Sanat dünyası dâhil) bu itlerin kıçlarını yalayanları zaten biliyorsunuz. Hainlerin esamesi binleri geçiyor; APO ve PKK sevicisi kimler yok ki?!.      

Açılım süreci.. felaketin başlangıcıdır. Ak Parti sermayeleri alkış tutmadılar mı? Fethullahçı yapı.. devlet organizmasını felç eden örgüt. Şimdi PARALEL mücadele cinneti yaşayan RTE, Davutoğlu, Efkan Ala ve maşa MİT başkanı hesap verir mi? TSK ve emniyet çarşafa çevrildi; ülkenin savunma, istihbarat ve caydırıcılık gücü yerle yeksan.

PKK dün de haindi, bugünde; ama bizim için… Bu itler, Büyük Kürdistan için savaşan şahinler değil mi? Apo barış mimarı değil mi? Kandili alkışlayan kaç yavşak geldi geçti ekranlardan, gazete köşelerinden. Biz esas görünmeyen dalalet ve ihanetten bahsedelim. Milyonların oyunu alarak Türkiye’yi uçuruma götürenleri söyleyelim. Onlar, Ak Parti isimli gaflet ve dalalet şebekesinin etrafında olanlardır.

Bu vicdansızlar “Allah” dedi.. “Başörtülü bacım.. imam hatiplerrr..” dedi.. Türkçülüğe ve Milliyetçilere sövüp saydılar. Yine iktidar oldular. Milli irade lafzıyla, Türk Devlet Felsefesi dışlandı ve Teşkilat-İdare kabiliyeti felç edildi. Yine iktidar oldular.

Bomba patlayan Ankara’nın halen asaleten atanmış bir emniyet müdürü yok; vekilin vekili vekâleten bakıyormuş! Görün, bakın ülkenin idare kabiliyetine. Terörle mücadele eden unsurları sırf Milliyetçilik düşmanı oldukları için; Asker-Polis hal edenler belli değil mi? İhanet içimizde, oy verdiklerinizde…

Ak Parti kadar milyonlarca oyu verenler, felaketin birinci derecede sorumlusudur. Akan kanın, korku ve zaafın tek müsebbibi iktidardır ve destekçileridir.

Bir milletin düşüklüğü kadar vahim bir olgu olamaz! Yaşar Nuri Öztürk’ün bahsettiği KÖTÜLÜK TOPLUMU bu olsa gerek! Rezaletin baş aktörü durumunda bulunan Ak Parti’ye verilen oyun vebali çok büyük. İstediğimiz kadar MHP ve CHP’ye kızalım; ama takdir ediniz ki AK PARTİ zihniyeti ve icraatları kadar beş para etmez değiller!

Önemli bir noktaya değinmek icap eder. Önceleri yazdığım ve çok tepki alan hususu bir daha anlatmalıyım. Kürt kimliğinde kendini ifade edenler YANLIŞA dur demedikleri sürece KAN SARMALI büyümeye devam edecektir. Sur, Şırnak, Yüksekova, Cizre, Nusaybin vb. pek çok şehirlerde yaşayan vatandaşların durumu ve kısıtları anlaşılabilir. Açılım müptezeli Ak Parti iktidarının, Devleti oradan boşaltmasının sonucu bariz durumu doğurdu. Onlara yaşayan Kürtlere, şu olağanüstü durumda yüklenmek hodbinliktir; fakat ülkenin batısında yaşayıp da HDPKK çığırtkanlığı yapanlar var. Aralarında T.C ila Türklüğe sövme HÜRRİYETİ zehabına kapılanları Kürtler bizzat kendileri İHTAR etmelidir.   

Ülke kontrolden çıkmış, cehennem ateşine doğru hızla yuvarlanmakta. İki tasarruf hakkı mevcuttur.

1-) Acilen iktidar ya defedilmeli yahut aklı başına getirilmeli. Aklıselim ve sorumluluk duygusu yüksek vatandaşların tepkisi işte burada devreye girecektir. RTE ve AK Parti’nin her haltına “he” diyen ANDAVAL sürüsünden artık bu ülkeye hayır gelmez.

2-) Kendini Kürt gören vatandaşlar tercih ve tavır belirleme mecburiyetindeler. Bu kadar kan ve gözyaşı arasında usulet ve sükûnet çağrıları hükümsüzdür. Kürtler, Türkiye ve Türk Milleti ile kuracakları hukuku sadıkane şekilde hayata koymak mecburiyetindedir. Unutmasınlar ki ateşe sarılan bu ülkede yanacak olanlar sadece bizler değiliz!

Türk Milleti Başın Sağ Olsun!