16 Nisan şaibeli referandumun ardından anlaşılıyorki bun iktidar oy hırsızlığını adet haline getirmeyi planlıyor. Rahmetli Turgut Özal ,“Anayasa’yı bir kere delmeyinen bir şey olmaz” demişti.

2019 seçimlerine daha 2 yıl olmasına rağmen iktidar oy kaygusuna düşmüş olmalı ki seçim yasasında radikal değişiklikler düşünüyormuş . Muş diyorum. Bügünkü haberlere baktığımz zaman bunun emarelerini görebiliyoruz.

Şöyleki; AKP ve payandası MHP ile işbirliği yaparak uyum yasaları altında Seçim yasasında çok önemli ve radikal değişikliklerin yapılması planlanıyor. Hatta bu konuda haber konusu dahi oldu.

http://karizmahaber.com/guncel/secimlerde-muhurlu-zarflar-tamamen-kaldirilmasi-dusunuluyor/

Yeni Parti kurulma aşamasında olmasına rağmen birçok fincancı katırını ürkütmüşe benziyor. AKP’in yandaş gazeteleri günlerdir Meral Akşener’i ve Yeni Partiyi itibarsızlaştırmak için kendilerini, hergün bir yazı yazmak zorunda hissediyorlar. Keza havuz medyası televizyonlarında her akşam değişik isimler altında yine Yeni Parti ve Meral Akşener konusu tartışlıyor. Onlarda yetmedi. Bu defa AKP’nin 3 Genel Başkan Yardımcısı Yeni Parti ve Meral Akşener hakkında kendilerini görüş açıklama ihtiyacında hissetmişlerdir. Dahası “Ülkücü Ülkücünün kardeşidir” düsturunu yerle bir eden , Ülküdaşlık hukukunu yok eden MHP’nin Balgat Yönetimi hergün kendilerini Yeni Parti ve Meral Akşener hakkında konuşmak zaruretinde hissediyorlar . Konuşmalar sadece konuşma adabında kalsa yine iyi. Hakaretin bini bin par derlerya öyle bir şey. Hakaret, iftira, fitne, belden aşağı vurma ne ararsanız var. Ülkücü Ülkücünün kardeşi dedik ama seninle aynı şeyi düşüneceğiz diye bir sözümüz olmadı. Biyolojik kardeşler bile her zaman aynı düşüncede olamazlar.

Ülküdaşlık hukukunu bozan ilk olarak Devlet Bahçeli ve şürekası oldu. 1 Kasım tarihinden sonra bir çıkış yolu aramaya düşen muhalif isimleri , önce çeşitli iftiralarla itibarsızlaştırma yarışına girdiler. Bir an önce partiden ayrılıp parti kurmalarını tavsiye ettiler. MHP’de siyaset yapma ihtimali kalmayan mauhalif isimler bu defa yeni parti kurmaya kalkınca kızılca kıyamet koptu. Ne oldu? Daha düne kadar hadi partinizi kurunda boyunuzun ölçüsünü görelim diyordunuz. İş ciddiye dönüşünce MHP’nin Balgat işgalcilerini aldı bir telaş. Hergün belden aşağı dahil her türlü küfür ve iftiraya başvuruyorlar.

Şimdi aynı Balgat işgalcileri AKP ve Sarayla birlikte hareket ederek Yeni Parti’nin önünü nasıl keseriz diye şeytanın aklına bile gelmeyecek tedbirleri düşünmeye başladılar. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi seçimlerde zarflarda ve oy pusulalarında mühür ve imza mecburiyetini kaldırmayı dahi düşünmeye başladılar.

Herkesin bir hesabı varsa Cenab-ı Allah’ında bir hesabı vardır elbette. Allah bu hain düşüncelere fırsat vermeyecek inşallah. 15 Yıldır bu ülkeyi muhalefetin olmaması nedeniyle kendi şirketleri gibi yöneten AKP iktidarını da büyük telaş almış bulunuyor. Saltanatları sona erecek, Birçokları makamlarını kaybedecek, 15 yıldır kurdukları sömürü düzeni sona erecek, para muslukları kesilecek. En kötüsü de iktidardan düşecekleri akıllarına gelince deliye dönüyorlar. Yeni Partiye ve Meral Akşener’e , kırmızı bez görmüş boğa gibi saldırmaları da bu telaşın ve korkunun ürünüdür.

20 yıldır Ülkücü camiayı koyun yerine koyarak gütmeye çalışan ve kısmende başarılı olan Balgat işgalcileri çıldırmış durumdalar. Meral Akşener ve Yeni Parti ismini dahi görmeye ve duymaya tahammül edemiyorlar. İşgalcilerin en büyük korkuları, baraj altı kalmak ve dolayısı ile Hazine yardımlarını alamamaktan kaynaklanıyor. Yeni parti Türk Siyasi hayatına bir girsin. MHP asıl o zaman çok zor durumlara düşecektir. Baraj altı kalacak olan MHP, TBMM’ye girememiş olacak, Hazine yardımı kesilmiş olacak. Eğer örtülü ödenekten yardım almazlarsa parasızlıktan çil yavrusu gibi dağılacaklar ve Başgat işgalcileri birbirlerini suçlayarak içe dönük kavga başlayacaktır. Bunlar tahmin değil olabilecek öngörülerdir. Çıldırıyorlar. Çıldıracaklar. Anketler açıklandıkça daha da hırçınlaşacaklar. Daha da çıldıracaklar. Belkide içlerindeki saldırgan ruh galebe çalacak ve birçok yerde Yeni Parti mensuplarına saldırılar dahi başlayabilir. 20 Yıldır nasıl olsa Ülkücüler sandığa vardığı zaman ne kadar kızsa da Üç Hilali görünce dayanamayacak ve bize oy verecekler diye düşünüyorlardı. Balgat işgalcilerinin a planları ; 50-60 kişi TBMM’ye sokalım, Hazine yardımı kesilmesin. İktidarda kim olursa olsun hiçte önemli değil diye bugüne kadar Ülkücü Camiayı uyuttular. Artık durum eskisi gibi değil. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Gerçek Ülkücüler olarak artık kendimizi size kullandırtmayacağız. Bunda da kararlıyız. ÜLKÜCÜYÜZ. İNADINA ÜLKÜCÜYÜZ. TÜRKÇÜYÜZ. ATATÜRK’ÇÜYÜZ.

NE MUTLU TÜRKÜM VE MÜSLÜMANIM DİYENE, VE DİYEBİLENE