İçişleri Bakanlığı sözcülüğü Zafer Partisi genel başkanı Prof. Ümit Özdağ’ın Türkiye’de iç savaş çıkartmaya dönük söylemleri olduğu için Ümit Hoca hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Bu durumu hangi akılla izah edeceğimizi bilemiyoruz.

İçişleri Bakanlığı bir devlet kurumu, yani tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının güvenliğini korumakla, Türkiye Cumhuriyeti’nin sınırlarını korumakla, Türkiye sınırları içinde asayişi sağlamakla Türk vatandaşlarına karşı sorumluluğu olan bir devlet kurumu.

İçişleri Bakanlığı’nın yaklaşık 400 bin personeli var ve bu kadar insana toplumumuz yukarıda sayılan görevleri yapması koşulu ile maaş ödüyor.

İçişleri bakanlığı bir siyaset üretme, devletin verdiği silah kullanma, gözaltına alma yetkisini koz kullanarak bakanlığı yöneten iktidar sahiplerinin rakiplerini kanunsuz sindirme makamı hiç değildir.

İçişleri Bakanlığı son 15 yılda görevlerini tam olarak yapıyor mu?

Esas soru bu.

Son 15 yılda Türkiye sınırlarından Anadolu coğrafyasına İçişleri Bakanlığı’nın gözleri önünde belki de gözetiminde 10 milyon sığınmacı istilacı göçmen girdi.

Türkiye’ye giriş yapan istilacı sığınmacılar, öncelikle Suriye sınır boylarındaki şehirlerimizi birini tamamen diğerlerini de kısmen işgal ettiler.

Şöyle ki;

Ümit Özdağ hakkında suç duyurusu yapmak isteyen İçişleri Bakanlığı yöneticilerinin gözlerinin önlerinde Türk devletinin bir ili olan Kilis’te nüfus çoğunluğu artık istilacı sığınmacıların eline geçti. Bu durum Kilis’in ana caddesinde bir gezinti ile görülebilir.

İçişleri Bakanlığı yetkililerinin gözlerinin önünde Kilis’te Türk şehitliğinin yanında sadece Suriyeli istilacıların ölenlerini defnettiği mezarlık var. Mezar taşları tamamen Arapça yazılmış.

Gaziantep de istilacı sığınmacı nüfusu 700 bini geçti. Gaziantep havaalanının yanında kentin en büyük mahallesi olan “Şehreküstü” mahallesi bir istilacı sığınmacı gettosu ve kurtarılmış bölgesi oldu.

Hatay şehrimizin 15 ilçesi var. Hatay’da da istilacı sığınmacıların nüfusunun 750 bin olduğu hesaplanıyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı geçenlerde Hatay’ın 4 ilçesinde nüfus çoğunluğunun istilacı sığınmacılara geçtiğini söyledi.

Hatay’ın ana caddesinde yürürken, sokaktakilerin 1/3 ünün istilacı sığınmacı olduğu zaten görülüyor.

Zafer Partisinin Hatay il kongresine katılmak isteyen Ümit Özdağ’ın Hataya girmesinin İçişleri Bakanlığı kolluk güçlerince engellenmek istenmesi, uzun bir süre sokulmaması gerekçe olarak da istilacı sığınmacıların taşkınlık yapabileceğinin gösterilmesi hep İçişleri Bakanlığı’nın gözleri önünde yaşandı.

İstanbul’da Esenyurt ilçesinde 125 bin, Fatih ilçesinde 100 bin, diğer ilçelerde de nüfuslarına oranla 1/5 ile 1/10 arasında istilacı sığınmacı olduğu İstanbul valiliği tarafından açıklandı.

İstilacı sığınmacılara Türk milleti 100 milyar dolar ödedi.

İstilacı sığınmacılara Türk milleti yılda 9 milyar dolar harcıyor.

İstilacı sığınmacıların terör ve mafya örgütlenmelerinin başlandığı yazılıyor çiziliyor.

İstilacı sığınmacıların bölücü siyasi örgütlenmelerinin çalışmalarının da devam ettiği konuşuluyor.

İstilacı sığınmacıların behemehâl geri dönüşlerinin sağlanması çalışmalarının başlaması lazım.

Esat’la görüşüp Suriye’deki ortamın uygunlaştırılması, ABD ile görüşüp boşaltılan sınırın Suriye tarafında yerleştirilmeleri vesaire.

Ama bir yerden başlamak lazım.

Önce Türk milletinin yanında olmaya niyetli olmak lazım.

Ümit Özdağ yukarıda yazılanları söylüyor.

Bizde yukarıda yazılanları söylüyoruz.

Türkiye’yi iç savaş ortamına sürükleyen uygulamaları içişleri bakanlığı üst yönetimi yaptırıyor.

Kendilerine suç duyurusu yapsınlar…