• DOLAR 32,50 %0.24
  • EURO 35,03 %0.21
  • ALTIN 2.436,11 %-0.11
  • BİST100 10.083 %1.69
  • BITCOIN 62.978 %-1.17
  • ETHERIUM 3.162 %-4.18
13°

Akp Haberleri

akp haberleri ve güncel akp gelişmeleri, akp ile ilgili tüm video, akp fotoğrafları ve akp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Analiz

Bir öğretim üyesi olarak “Türkiye ekonomisi nasıl batırılır” başlıklı bir kitap yazmam gerekseydi hiç endişe etmeden AKP’nin 21 yıllık iktidarını...

Gündem

İletişim  Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, FETÖ'nün propaganda hesaplarından paylaşılan bazı görüntülerle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Politika

AKP Milletvekili Açıkkapı, başka partilere geçen ve yerel seçimlerde farklı partilerden aday olan eski AKP üyelerine yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Politika

MHP’nin bir adayı, AKP’nin usulsüz seçmen taşıdığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. İşte haberin detayları...

Gündem

31 Mart seçimlerini kazanan Yeniden Refah Partisi adayı Kazım Arslan AKP’nin yapmış olduğu yolsuzluğu ortaya çıkardı.

Politika

AKP’li yeni belediye başkanı Aytekin Boduroğlu, göreve başlar başlamaz, rakibi CHP’li Ahmet Salih Bal’ın ortağı olduğu çay fabrikasını mühürletti.

Politika

Belediyelerde devir teslim törenleri devam ediyor. AKP’den CHP’ye geçen belediyelerde hummalı çalışmalar olduğu iddia edildi. AKP’li belediyelerin devir teslimden önce...

Politika

31 Mart yerel seçimlerden sonra illerde ve ilçelerde siyasi partilerin seçim sonuçlarına itirazları devam ediyor. Bu illerden biride Bitlis'ten geldi.

Politika

AKP’li Belediye Başkanın kendisine oy vermeyen MHP'li belediye çalışanlarına mobbing uygulaması iddiası ortaya atıldı.

Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Sacit Günbey, ‘AKP’ye kaybettirmek için çalışma yapmadık’ dedi.

Politika

Hakkari’de, AKP’nin bazı sandıklarla ilgili itirazları ve DEM Parti 7 sandıkta tutanak hatalarını gerekçe göstererek yaptığı itirazlar reddedildi.

Politika

Türkiye’nin başkenti Ankara’da, AKP’nin beklentisi Turgut Altınok’un zaferiydi, fakat Mansur Yavaş büyük bir farkla önde yer aldı.