• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.189 %-0.02
  • ETHERIUM 3.112 %-0.51
22°

Israil Haberleri

israil haberleri ve güncel israil gelişmeleri, israil ile ilgili tüm video, israil fotoğrafları ve israil haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Dünya

Filistin Kızılayı, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Cibaliye bölgesinde düzenlediği bombardıman sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 21 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Dünya

Güney Afrika, dönüm noktası niteliğindeki davanın başlamasıyla birlikte BM yüksek mahkemesine İsrail'in Gazze'de soykırım yaptığını söyledi. Mahkeme başladı.

Gündem

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan İsrail ile gemicikleriyle ticaret yaparken vatandaşlardan boykot çağrısında bulundu.

Dünya

Küba Devlet Başkanı Miguel Diaz Canel, İsrail'in Gazze'de devam eden saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada; "Küba, Filistin için sesini daima yükseltecek...

Dünya

Lübnanlı politikacı Züheyr el-Cüveyd, Avrupa ve ABD diplomatlarının, İsrail'in iki cephede savaşacak kapasitede olmadığını bildikleri için Lübnan'ın İsrail'e karşı savaş...

Dünya

Dünya Sağlık Örgütü perşembe günü yaptığı açıklamada , Kuzey Gazze'de artık işlevsel bir hastanenin bulunmadığını bildirdi .

Dünya

İsrail, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ile 'sözde insani koridor' adı altında Gazze’nin ihtiyaç duyduğu yardımların Güney Kıbrıs üzerinden tedarik edilmesini...

Gündem

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, partisinin eski İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu'nun, İsrail'in saldırılarıyla ilgili “ambargo” iddiasına cevap verdi.

Dünya

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda öldürülen gazetecilerin sayısının 92'ye yükseldiği kaydedildi.

Gündem

Suikastı detaylarıyla bildiğini söyleyen Karakuş, Haber Global 'de katıldığı bir programda suikastın arkasında kimlerin olduğunu ilk kez canlı yayında anlattı.

Dünya

İsrail, kara-hava saldırıları ve topçu ateşleriyle yoğunlaşırken, Gazze'deki Hamas yöneticilerini yenmek için aylarca savaşmaya hazır olduğunu söylüyor

Gündem

Gelir İdaresi Başkanlığı’nın, İsrail ordusuna destek veren bir firma ile 3 milyon dolarlık anlaşma yaptığı ortaya çıktı.