• DOLAR 32,51 %0.31
  • EURO 34,80 %0.45
  • ALTIN 2.413,47 %1.40
  • BİST100 10.046 %-0.37
  • BITCOIN 57.300 %-4.1
  • ETHERIUM 2.902 %-2.12
14°

Meral akşener Haberleri

meral akşener haberleri ve güncel meral akşener gelişmeleri, meral akşener ile ilgili tüm video, meral akşener fotoğrafları ve meral akşener haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

31 Mart seçim sonuçları sonrasında İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin olağanüstü kongreye gitme kararını açıkladı.

Politika

İYİ’ler sorgulayacak, eleştirisini yapacak, gerekli değişimleri gerçekleştirecek ve ilk seçimde Türkiye’nin iktidar alternatifi olarak Türk siyasetine mührünü vuracaktır.

Politika

İYİ Parti GİK üyesi Ahmet Zeki Üçok, yerel seçimlerdeki başarısızlık için Genel Başkan Meral Akşener ve parti yöneticilerine sitemkar mesajı...

Politika

Gazeteci Fatih Altaylı, İYİ Parti'nin yerel seçimlerde bir şehir kazanmasının ardından yaşanan istifalar hakkında çılgına çevirecek eleştirilerde bulundu.

Politika

İYİ Parti'nin lideri Meral Akşener, partiyi olağanüstü kongreye götürme kararı aldığını açıkladı. İşte detaylar...

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından canlı yayında bir açıklama yaptı.

Politika

Akşener'in seçimler öncesinde yaptığı açıklamalarda, istenilen sonuç elde edilmediği takdirde gereğini yapacağını vurgulamıştı.

Gündem

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, Genel Başkan Meral Akşener'i istifaya davet ederek, partisindeki görevinden ayrıldığını duyurdu.

Politika

Meral Akşener, Mansur Yavaş'a ağır hakaretlerde bulundu. Akşener, Yavaş'a karşı pişkin, ahlaksızlıkla böbürlenen şuursuz, CHP'nin ev kölesi dedi.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptığı bir konuşmasında vatandaşlardan ilk defa ne istediğini açıkladı.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı, "Kurt kışı geçirir ama yediği...

Politika

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşananları ve eski müttefiklerine yönelik eleştirilerini dile getirdi.