• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.200 %1.52
  • ETHERIUM 3.143 %2.74
19°

Yeniden Refah Partisi Haberleri

Yeniden Refah Partisi haberleri ve güncel Yeniden Refah Partisi gelişmeleri, Yeniden Refah Partisi ile ilgili tüm video, Yeniden Refah Partisi fotoğrafları ve Yeniden Refah Partisi haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

YRP, İstanbul’da AKP’nin adayı Murat Kurum’a destek verme karşılığında Konya Büyükşehir Belediyesi’ni talep ettiği belirtildi.

Politika

Yeniden Refah Partisi (YRP) ile AKP arasındaki ilişki İstanbul adayı Murat Kurum'un açıklanmasıyla iyice gerildi. YRP'de İstanbul'da aday çıkartacağı öğrenildi.

Politika

İstanbul seçimlerini at pazarlığına çeviren AKP ile Yeniden Refah Partisi arasında yapılması beklenen ittifak görüşmesinde son gelişme yaşandı.

Politika

Yerel seçimlere yaklaşırken Yeniden Refah Partisi (YRP) ile AKP arasında ittifak ihtimali zayıflıyor.

Politika

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, AKP ile üç büyükşehirde seçim iş birliği yapmak için son bir görüşme gerçekleştireceklerini duyurdu.

Politika

 Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, seçimlere dair açıklamalarda bulundu.

Politika

Gazeteci Sedat Bozkurt, yerel seçimde ittifakla ilgili görüşen AKP ve Yeniden Refah Partisi ile ilgili yeni detaylar anlattı.

Politika

Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Mehmet Altınöz, AKP'ye garip çağrıda bulundu.

Politika

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimlerde Ankara, İstanbul ve İzmir büyükşehir belediye başkanlıkları için ittifak yapabileceklerini açıkladı.

Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Erdoğan ile yaptığı görüşmede yerel seçimlerde iş birliği ile ilgili açıklama yaptı.

Gündem

Yeniden Refah Partisi'nde görevli olduğu belirtilen Ömer Yıldız isimli şahıs, imam hatiplilerle ilgili sözleri sebebiyle tutuklanan şarkıcı Gülşen hakkında attığı...