• DOLAR 32,34 %-0.07
  • EURO 34,88 %0.06
  • ALTIN 2.390,60 %-0.26
  • BİST100 10.277 %0.67
  • BITCOIN 64.000 %3.16
  • ETHERIUM 3.138 %1.55
14°

Yeniden Refah Partisi Haberleri

Yeniden Refah Partisi haberleri ve güncel Yeniden Refah Partisi gelişmeleri, Yeniden Refah Partisi ile ilgili tüm video, Yeniden Refah Partisi fotoğrafları ve Yeniden Refah Partisi haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul adayı merak konusu olurken Elif Erbakan olacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Prof. Dr. Doğan Aydal, Yeniden Refah Partisi'nin 31 Mart yerel seçimlerinde AKP ile ittifak yapmak...

Politika

AKP’den adaylık alamadığı için partisinden ayrılan Önder Tanır, YRP’nin Bursa Kestel belediye başkan adayı olarak açıklandı.

Politika

Yeniden Refah Partisi'nin yerel seçim tanıtım videosunda Erdoğan detayı dikkatlerden kaçmadı. İşte o video...

Politika

Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul adayı daha netleşmemişken şimdiden birkaç isim öne atıldı. İşte o isimler...

Politika

YRP lideri Fatih Erbakan, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde AKP ile ittifak ile yapıp yapmayacaklarını açıkladı.

Politika

AKP ile YRP arasında 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ittifak görüşmeleri devam ediyor. Perşembe akşamı yapılan son görüşmede taraflar arasında...

Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, AKP ile yerel seçimlerde işbirliği yapmak için son tarihi verdi.

Gündem

 Yeniden Refah Partisi tarafından Ankara Polatlı’da Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Yusuf Hamdemir'in seçim irtibat bürosunun camları kırıldı.

Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, “AKP yöneticilerinden yerel seçimlerde vefa borcunu ödemelerini bekliyoruz." Dediği iddia edildi.

Politika

AKP, Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin’e işbirliği yapmayı teklif ettiğini açıkladı.

Politika

YRP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve genel başkanvekili olan Prof. Dr. Doğan Aydal, siyasi partileri ziyaret etti.