Cahit Özkan açıklamalarına devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’in erken seçim talebine karşı bakın neler söylüyor:

 "Milletimiz seçmiş oldukları milletvekilleri ve Cumhurbaşkanına verdiği yetkiyle 'beş yıl boyunca bu millete hizmet edin, beş yıl içinde milletin gönlünü kazanın' diyorlar.

Peki öyle ise,2015 yılında 3 ay arayla seçime gitmenin izahı var mı? Ak Parti 7 Haziran 2015 seçimlerini kaybedince paniklediler. Göstermelik koalisyon görüşmeleri ile 45 günlük Anayasal süreyi doldurdular ve Küçük Ortağın yardımı ile 1 Kasım 2015’te tekrar seçime giderek mecliste çoğunluğu elde ettiler. Öyle ise erken seçim isteyenlere neden kızıyorsunuz. Muhalefetin görevi iktidarın yanlışlarını ortaya dökmek ve biz gelirsek daha iyisini yaparız iddiasıyla erken veya zamanında seçime gitmeyi istemektir. Erken seçim istemek Ak Partililere göre neredeyse vatan hainliği ile eşdeğer görülmektedir. Ne kadar kaçarsanız kaçın, Geliyor gelmekte olan.

Pişkinliğin böylesi…!

Başka bir Ak Parti Milletvekili bakın ne diyordu?

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, "Çok net söylüyoruz. Ülkede yokluk denen bir şey yok. Her şeyde bolluk ortada.

Acaba bu açıklama karşısında çöpten ekmek ve atık gıda toplayan veya evine ekmek götüremeyen vatandaşlar ne der.

Pişkinliğin böylesi…!

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci," piyasalar oturmamış, döviz oturmamış. Döviz daha fiyatlanmamış. Şu an saat itibariyle dolar kaç? Daha böyle belirgin bir durum yok. Dolayısıyla ben burada çok ciddi bir spekülasyon olduğu kanaatindeyim" ifadesini kullandı

Allah akıl fikir versin. Daha ne diyebiliriz ki?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, " Bizim enflasyondaki yükseklik eyvallah, kurun yüksekliğini görüyoruz ama inanın hepsi kontrol altında" görüşünü savundu.

Bu ve buna benzer o kadar varki hepsine yer vermemiz mümkün değildi. Pişkinlik sadece bu konuda değil her konuda devam ediyor. Ak Parti iktidarları döneminde istifa mefhumunu unuttuk. Her ne olursa olsun istifa etmeyi asla akıllarına dahi getirmiyorlar.

Pişkinliğin böylesi…!

NE MUTLU TÜRKÜM VE MÜSLÜMANIM DİYENE, VE DİYEBİLENE