Sayın Devlet Bahçeli her zaman olduğu gibi kamuoyunu şaşırtmaya devam ediyor. Dün twitter hesabından İyi Parti’ye “Gelin barışalım” mesajı gönderdi.

47 Yılını MHP camiası içinde geçiren ve her zerresinde hizmet eden bir Ülkücü olarak bu mesajı hiç ama hiç ciddiye almadım.

Mesajı okuyunca ilk tepkim “Bu şaka olmalı” dedim. Gerçekten şaka gibi bir mesajdı. Çünkü yıllardır İyi Parti’nin adını bile ağzına almayan güya partinin isminin baş harflerini alarak alay ettiğini zannediyordu.

Sayın Meral Akşener ve arkadaşlarının MHP Genel Başkanlığı yarışında, Sayın Devlet Bahçeli’nin yaptığı manevraları, Gemerek ve Tosya ilçe mahkemelerinden uyduruk kararlar çıkartarak ne oyunlar çevirdiğini henüz unutmadık.

Sayın Cumhurbaşkanı için ağıza alınmayacak ağır kelimeler kullanarak , koltuğunu kurtarma adına gidip sarayın vesayetine kendini teslim ettiğini yine henüz unutmadık.

Yine Ak Parti’lilerin bile unuttukları ve rafa kaldırdıkları ‘Başkanlık’ sistemini gündeme getirerek, 150 yıllık demokrasi birikimini bir kalemde çöpe attırdığını henüz unutmadık.

Şaibeli referandum sonucu getirmeye çalıştıkları ‘Başkanlık’ sistemi (Kamuoyunun tepkisini daha fazla çekmemek için adına ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ dediler) daha üzerinden bir yıl bile geçmeden sistemin çöktüğü görüldü.

Ancak, erkekliğe halel getirmemek adına geri de dönemiyorlar. Sistemin tıkandığı yerleri tespit edelim , sistemin MR’nı alalım ve düzeltme yoluna gidelim diyorlar. Halbuki ne yaparlarsa yapsınlar bu sistemle Türkiye yönetilemez.

Bu gerçek artık net bir şekilde görülmüştür.

Bu çakmazlar arasında Sayın Devlet Bahçeli MHP’nin giderek eridiğini eğer bir gün Ak Parti ile ittifakı sona ererse marjinal bir parti olarak kalacaklarını gördüğü için çıkış yolu aramaktadır. Bahçeli’nin bu twitter mesajından bir gün önce akıl hocası, koltuğunun kurtarıcısı evinde kendisini ziyaret etti. Ve bir gün sonra bu açıklama geldi. Bu açıklamaya Sayın Meral Akşener ise çok kısa bir Twitle cevap verdi. “Sayın Erdoğan, sen bu arkadaşa ne söyledin!”

Sayın Devlet Bahçeli’nin bu mesajı belki MHP içindeki bazı arkadaşlarımızı heyecanlandırmış olabilir. Ama İyi Parti cenahında sadece, acıma duygusu ile karışık acı bir tebessümle karşılanmıştır.

Sayın Bahçeli, sen gerçek ülkücüleri balık hafızalı mı zannediyorsun?

İyi Parti kuruldu kurulalı partinin adını bile ağzına almazken bir anda ne değişti de İyi Parti ile kucaklaşma zamanı geldi diyorsun?

Sen Ülkücülerin aklıyla alay mı ediyorsun?

Her konuşmanda, İp, İpsizler, Millet ittifakı için zillet ittifakı yakıştırması yaptın. Daha ileri giderek İyi Parti’nin HDP ile ittifak halinde hatta aralarında protokol bile imzaladığını iddia edecek kadar kendini kaybettiğin günleri ne çabuk unuttun.

İktidarın seçim öncesi bebek katilinin mesajının AA eliyle servis edilmesini ve yine Osman Öcalan’ın devletin televizyonu TRT’de propaganda yapmasını görmezden geldiğinizi henüz unutmadık.

Sayın Devlet Bahçeli, senin üst aklın veya akıl hocan sana ne söyledi bilemiyoruz ama bu çıkışınız sadece başta gerçek ülkücüleri ve insanları güldürmüştür. Bunun bir Kurban Bayramı şakası olduğunu algılıyoruz. Twitter kullanmayı seviyorsun.

Birde yaptığın mesaja verilen cevapları okumanı tavsiye ediyorum. Sosyal medya’da geçmişte yaptığınız ‘Ebced Hesabı’ nedeniyle zaten alay konusu idiniz, şimdi ise sosyal medyada adınıza yazılanları ve yapılan caps’leri görmeni tavsiye ediyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM VE MÜSLÜMANIM DİYENE, VE DİYEBİLENE