İYİ Parti lideri Meral Akşener iddialarla ilgili suskunluğunu bozarak İYİ Parti'den milletvekili adayı olan Seyithan İzsiz'in PKK'lı Nurullah Semo'ya burs verdiği iddiasına yanıt gecikmedi.

Ülkücü şehit Fırat Çakıroğlu'nun babasının 'burs' iddiasıyla ilgili konuşan Akşener, iddiaları "külliyen yalan" olarak değerlendirirken "Bu yalanı yayanları mahkemeye verdik" diye konuştu.

“AKŞENER AYAĞINI DENK ALSIN”

Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığının organize ettiği iftar programına şeref konuğu olarak davet edilen Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun babası Fuat Mahir Çakıroğlu, İYİ Parti’den İstanbul 3'üncü bölge 2’nci sıradan milletvekili adayı olan Seyithan İzsiz'in, Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu'nun katili PKK’lı Nurullah Semo'ya burs vermesi ve katil Semo'nun akrabalarının düğününe katılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunurken şunları söylemişti:

"Fırat’ın katiline, benim oğlumu katleden insana İYİ Parti İstanbul 3'üncü bölge 2’nci sıra milletvekili adayı Seyithan İzsiz denen adam burs veriyor. Buradan İyi Parti’ye sesleniyorum. Meral Hanım’a sesleniyorum; ayağını denk alsın. Biz bu vatan için şehit veriyoruz. PKK’lı, HDP’li bir şahıstan acaba ne aldın ondan? Benim oğlumu sattın” diye ifade etti.

Editör: Ali Özyiğit