14 Mayıstaki seçimlerde   hesap uzmanının başında olduğu, Millet İttifakının hesapları tutmadı tepetaklak oldular. Taklacı bakan İdris Naim Şahin bile bunları kurtaramadı.

AK partinin kovulmuşlarıyla, PKK, FETÖ gibi terör örgütleri ve yanına aldığı bazı milliyetçi isimlerle beraber olan hesap uzmanı Kılıçdaroğlu’nun hesapları tutmadı. Sadece Temel Karamollaoğlu hariç. Bazı okuyucularımız niye Temel’i ayırdığımı soracak olursa, onun tabanının Stockholm sendromu yaşadığı bir gerçek. Allah birliklerini daim eylesin.

Hesap uzmanı tüm emperyalistleri arkasına alarak öyle bir hesap yaptı ki, millet şaştı kaldı. KHK ve PKK’lılara baharı getirecekti ama olmadı. Cumhurbaşkanlığını kazanamadığı gibi, toplamda %1 bile oyu olmayan partilere 37 milletvekilini kaptırdı.

Kılıçdaroğlu’nun, Millet İttifakının temelini oluşturan parlamenter sisteme geri dönüş tezleri çöktü. Şimdi hangi vaadiyle bu milleti ikna edecek? Yoksa eleştirdiği “Tek Adam”lığa mı soyunuyor. Hani Adalet Hak Hukuk’tan bahsediyordun? Kavala’yı, Demirtaş’ı serbest bırakacağım demek, Hukuk Devletinde adalete müdahale değil mi?

Şimdi tek umudu tabanı olmayan, tepki oylarını toplayan Sinan Ogan. Yine uyarayım sayın hesap uzmanı Kılıçdaroğlu, yine hesap tutmayacak, yanılacaksın. Sen ne kadar hesap uzmanı olduğunu iddia edersen et, bu necip Türk Milletinin hesabı yine galip gelecek.

Ben Başbakan olacağım teziyle yola çıkan Akşener Ablamızın da bütün hesapları altüst oldu, Partisi % 10 oy bile alamadı. Başbakanlık hayalleri başka bahara kaldı. Parti içi hesaplaşmalar gün yüzüne çıktı. 28 Mayıs’ta Başbakan olamayacağına göre, halkın karşısına hangi yüzle çıkacağı merak konusu. Gerçi ablamız çok maharetli. Seçmenini bir şekilde ikna edebilecek kabiliyette. Tabanının oylarını Sinan Ogan’a yönlendirip, bir milliyetçi cephe açtığına inanıyor. Ümit Özdağ ile nasıl beraber olacaklar hep beraber yaşayıp göreceğiz.

Dün HDP – PKK’nın oyunu alabilmek için terör örgütüne PKK diyemeyen Kılıçdaroğlu, Bugün milleti aptal yerine koyarak milliyetçiliğe oynuyor. Milliyetçi ve vatansever tabanı, kendi CHP tabanı zannediyor. Hesap yine tutmayacak haberin olsun Kılıçdaroğlu…

Her ne kadar yanlış hesap Bağdat’ tan döner deseler de, Kılıçdaroğlu’nun hesabı dönmedi, hiçbir zamanda dönmeyecek.