• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
23°

Turgut altınok Haberleri

turgut altınok haberleri ve güncel turgut altınok gelişmeleri, turgut altınok ile ilgili tüm video, turgut altınok fotoğrafları ve turgut altınok haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, AKP 'den devraldığı belediyenin tüm borçlarını sosyal medya hesabından açık açık kamuoyuyla paylaştı.

Gündem

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında AKP'den CHP’ye geçen Keçiören Belediyesi’nin yakınındaki otelde gizli bir giriş keşfedildi.

Gündem

31 Mart yerel seçimleri öncesinde, AKP adayı Turgut Altınok’un mal varlığı gündem olmuştu. Ankara'nın diğer yarısının gelini ve oğlunun olduğu...

Politika

Türkiye’nin başkenti Ankara’da, AKP’nin beklentisi Turgut Altınok’un zaferiydi, fakat Mansur Yavaş büyük bir farkla önde yer aldı.

Politika

ASPAM Araştırma adlı bir anket firması, yaptığı araştırmada AKP adayı Altınok'un Mansur Yavaş'ın önünde olduğu öne sürüldü.

Politika

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş, AKP’nin Ankara adayı Turgut Altınok’u sert bir şekilde eleştirdi.

Politika

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için ASAL Araştırma'nın yaptığı ilk anketin sonucu belli oldu.

Politika

Cumhur İttifakı’nın ABB Başkan adayı Turgut Altınok'un daha önceden sözünü tutmadığı öğrenildi. İşte haberin detayları...

Politika

AKP'nin yaptırdığı ankette 16 bin kişiye oy tercihi sorularak Mansur Yavaş'tan memnun olup olmadıklarını sordular.

Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'u arayıp kutladı.

Politika

AKP’nin Ankara adayı olarak Turgut Altınok’u göstermesi durumunda, İYİ Parti’nin bu yönde bir karar alabileceği ifade ediliyor.

Politika

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday belirleme sürecinde, Turgut Altınok’un yerine başka adaylarında olduğu söyleniyor.