• DOLAR 32,48 %-0.08
  • EURO 34,87 %0.02
  • ALTIN 2.419,86 %-0.12
  • BİST100 10.046 %-0.37
  • BITCOIN 58.134 %-3.63
  • ETHERIUM 2.960 %-1.24
14°

Yerel seçim Haberleri

yerel seçim haberleri ve güncel yerel seçim gelişmeleri, yerel seçim ile ilgili tüm video, yerel seçim fotoğrafları ve yerel seçim haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için ASAL Araştırma'nın yaptığı ilk anketin sonucu belli oldu.

Politika

İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel seçimlere hazırlığını Samsun'da devam etti. Seçim iddiaları çocuk eğlendirmeye benzetildi.

Politika

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere hazırlanan partilerin kulislerinde adaylarla ilgili neler konuşuluyor? İşte detaylar...

Politika

YSK Başkanı yerel seçime katılabilecek partileri açıkladı.

Politika

Yerel seçimlerde bütün gözler büyükşehir belediyelerine çıkarılacak adaylara çevrilmişken, özellikle İstanbul adayları tüm Türkiye tarafından merakla bekleniyor.

Politika

AKP ve MHP, 31 Mart’taki yerel seçimlerde hangi yerlerde ittifak yapacakları belirlendi. AKP'nin seçim sloganı belli oldu.

Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, 30 büyükşehirde AKP ve MHP’nin işbirliği yapacağını duyurdu.

Politika

CHP ve İYİ Parti arasında yerel seçimler öncesi gerilim tırmanıyor. Bu partilerin kulislerinde neler yaşanıyor? İYİ Parti parçalanıyor mu?

Politika

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimlerde Ankara, İstanbul ve İzmir büyükşehir belediye başkanlıkları için ittifak yapabileceklerini açıkladı.

Gündem

İstanbul'da, 2024'te yapılacak yerel seçimler için siyasi partilere hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hem de ilçe belediyeleri için yüzlerce başvuru yapıldı.

Gündem

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin seçim takviminin başlangıç tarihi 1 Ocak 2024 olarak belirlendi.

Politika

AKP'nin İBB adaylığı için ise Ali Yerlikaya'nın isminin öne çıktığı iddia edildi.