2 KASIM

2 Kasım sabahı nasıl bir ülkeye uyanmak istiyoruz?

  Bu sorunun cevabını şimdi vermeliyiz! 

AKP'yi masumane hislerle, hak sanarak tercih eden kardeşim bilirim vicdanın izin vermez yalana ve talana! Ne demişlerdi yola çıkarken; yoksullukla yolsuzlukla ve yasaklarla mücadele edeceğiz! Bugün daha da yoksullaştığımızı görmüyor musun? Asgari ücretin alım gücünü -daha doğrusu hiç bir ihtiyacımızı karşılamadığını- en iyi sen görüyorsun! Bu mu yoksullukla mücadele? Ya yolsuzluk? Sokaktaki çocuğun bile sıfırla lafıyla AKP'yi hatırlaması, hırsız var pankartlarının bile cumhurbaşkanına hakaret sebebiyle kaldırılmaya çalışılması sana da hangi yolsuzlukla mücadele dedirtmiyor mu?

Yasaklardan bahsetmeye ben bile utanır oldum ama onlar tüm yasakları pişkin pişkin savunmadılar mı? Nerde yasaklarla mücadele nerede özgür Türkiye? Bizlere sosyal medyada dahi prangalar vurmak isteyenler mi yasaklarla mücadele ediyor? 

Ya CHP'li vatansever kardeşim sen örgütle kol kola girmiş yöneticilerini görmüyor musun?

  Kemal Kılıçdaroğlu'nun anayasanın ilk üç maddesi değiştirebilir dediği parti hala Atatürk'ün partisi midir?

  Vatanını milletini seven cumhuriyetçi kardeşim görmez misin, senin bu vatanın değerleri olduğunu bildiğin değerleri ve vatanı savunan sadece MHP var.

Milletini ve devletini pazarlık meselesi yapmayan söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyen MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ var!

Ey diğer partilere inanmış milliyetçi mukaddesatçı kardeşlerim memleket kırılma noktasına getirildi. Bir tarafa Bilal'i koyanların karşısında Hilal'den taraf olmak için daha neyi beklersiniz? Türkiye'de seçim sistemi şartları(baraj) nedeniyle bu seçim de iddialı 4 parti vardır sizlere de yakışan yolsuzluğu ayyuka çıkmışların, teröriste payanda olmuşların karşısında elif gibi dimdik duranların saflarına katılmaktır bu devletin ve tüm vatan evlatlarının değerlerini bünyesinde barındıran Hazreti Peygamberin yolundan şaşmamaya çalışan olanı olduğu gibi kabul eden ve bu devletin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün bu milletin öz evladı olduğunu bilen kurtarıcı komutanı olduğunu her yerde dile getiren ve saygıda kusur etmeyen hiç bir coğrafyada söylem değiştirmeyen MHP bizlerin ve sizlerin adresidir! Gelin bu seçimde üç hilalde buluşalım. Ne diyordu başkomutan söz konusu vatansa gerisi teferruattır bu seçimde teferruatlara takılmayalım ayrım yapmayalım MHP'de kucaklaşalım.

Yüce İslam'ı seçim malzemesi yapmayan Müslüman kardeşlerinizi dinsizlikle suçlayanlar karşısında yalnız bırakmayın, hergün vatan evladı toprakla bütünleşirken şehadet şerbetinden niceleri kana kana içmek için sabırsızlıkla beklerken bu vatanın evlatlarını yalnız bırakmayın kaderine terk etmeyin kardeşlerim...  Türk'ün meclisinde Türk Milliyetçilerini pkklılar karşısında güçsüz bırakmayın.

Biz kolkola girip yedi düvele zor günümüzde dik durmasını bilmiş toprağı vatan yapmış asil bir milletiz gün kol kola girip yedi düvele dik durma zafer kazanma günüdür! 

Devlet ebed müddettir, fakat insanı yaşatmakla da mükelleftir diyorsan;

Cumhuriyet Türk'ün yeni kalesi, Anadolu son vatanıdır diyorsan; 

Tarih boyu köle olmamış, kimseyi de köleleştirmemiş bu millete, yalanlar üzerine kurulu bu dış politika anlayışı yakışmıyor diyorsan;

  Emperyalizmi dize getirip Anadolu'dan kovmuş bu kahramanlara, teröristlerle kol kola girmiş partilerce yönetilmek yakışmıyor diyorsan; 

Yer'in belli kardeşim; Ülkücü Hareket

Rey'in belli kardeşim; Milliyetçi Hareket!