Bir örgüt düşünün 15 Ağustos 1984’ten bu yana 72.500 terör saldırısı gerçekleştirmiş; bu saldırılarda 6.500 sivil vatandaşı, 5.500 polis ve askeri, 1.500 köy korucusunu şehit etmiş olsun.

Bir örgüt düşünün; sivillere yönelik onlarca saldırıda bulunsun, kundaktaki bebeğe kurşun sıksın. (Pınarcık, Peçenek, Behmenin ve daha birçok katliam…)

“Geçmişi bir kenara bırakalım, terörle masaya oturup gereken tavizleri vererek bu beladan kurtulalım” diyen kardeşim; yazıyı okumayı bırakabilirsin.

“Ama artık barış çağrısı yapıyorlar” diyerek, Doğu ve Güneydoğu’daki devletçi ailelere yapılan baskı ve zulmü görmezden gelen kardeşim; yazıyı okumayı bırakabilirsin

“Berkin Elvan Onurumuzdur “deyip Yasin Börü’yü görmezden gelen kardeşim; yazıyı okumayı bırakabilirsin.

“Yaratılanı severiz, yaratandan ötürü” deyişimize kulak tıkayıp, binlerce insanı katletmiş bir örgütü masum gören kardeşim; sahi hala bırakmadın mı yazıyı okumayı?

Geçenlerde yayımlanan bir röportajda “ Pkk’lılar dağda yere izmarit bile atmıyor” haberlerine riayet edip yukarıdaki rakamları görmezden gelen kardeşim; yazıma hala dayanıyor olman takdire şayan.

Gör artık be kardeşim bu teröristler nihai hedefleri olan bölünmeden vazgeçmiş değiller,

Gör artık be kardeşim, bu teröristler kendinden olmayanı ya Hizbullahçı deyip öldürüyor, ya da göçe zorluyor.

Doğu’da kendi feodal düzenlerini devam ettirenler, Batı’da Türkiyelileşme diyerek seni kullanıyor.

Doğu’da insana değer verme namına hiçbir mefhumdan nasiplenemeyenler, Batı’da hümanizm naraları atıyor. Yüzlerce sivilin kanına bulaşmış elleriyle zafer işareti yapıyor, sosyalist düzen naralarıyla seni kullanıyor.

Doğu’da insanı sömüren, dağda kadına verdiği değer(!) apaçık ortada olan örgüt, Batı’da sana kadın hakları nutukları çekiyor.

Yatırım için giden sanayiciyi rehin alıyor, eğitim için giden öğretmeni dün şehit ediyordu bugün tehdit ediyor, devletçi aileleri dün kadın, bebek demeden katlediyordu; bugün kendine oy vermeye zorluyor. Devletin sahipsiz bıraktığı bölünmeye karşı aileleri göçe zorluyor.

Doğu’da yöntem, Batı’da söylem değiştirdiler ve kardeşim sen kabul etmek istemesen de bu örgüt seni kullanıyor.

Eli silahlı entelektüel olur diyorsan bunların peşinden gitmeye devam et.

Şehitlerimiz seni ilgilendirmiyorsa, bunların peşinden gitmeye devam et.

Fakat şunu aklından çıkarma;

Doğu’da kendi feodalitesini oluşturmaya çalışan bir örgütün Batı’daki lejyonerisin!