BAHÇELİ ACABA RAHAT UYUYORMU?

 

Haber erk internet sitesinde uzun süredir yazmıyor idim. Artık yazmayıda düşünmüyor idim. Ancak gelişmeleri gördükçe en azından bir şeyler karalayım dedim. Ülkenin durumu her aklı eren insanın malümudur, o konuda bir şeyleri konun uzmanı olan veya olmayan herkes yazıyor, konuşuyor. Ülkemizde her konuda olduğu gibi bu konularda yeteri kadar uzmanın olduğunu biliyoruz.

Nasıl bir uzmanlık ise belli kişiler her konuda televizyon televizyon gezip uzmanlık pazarlıyor. Hey Allah kulu  insan bir konuda uzman olur. Nasıl bir kaabiliyet, nasıl bir okuma, nasıl bir araştırma-ki her konuda ahkam kesip insanlara bir şeyleri pazarlıyorlar.

Şahsımın dile getireceği konu ise gündemin tamda ortasında iken ne yazık-ki birileri bunu unutturmak için elinden gelenin bir fazlasını yaptı ve yapmayada devam ediyor. 15 Temmuz İhanet çetesi Devlet BAHÇELİ’ye adeta can simidi oldu. Bu Cinayet Çetesini besleyip büyütenler, o makam ve mevkiiye getirenlerin hepsi unutuldu.

Çünkü şuan mevcut muhalefet partilerinin içerisinde bir tane bile muhalefet edip, doğruları millete anlatan olmayınca tek yönlü bir propaganda ile milleti inandırıp bildiklerini yapıyorlar. 15 Temmuz sonrası önce BAHÇELİ parlatıcılığı, daha sonra BAHÇELİ savunmacılığı, şimdilerde ise taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor ve herkes kaldığı yerden verip veriştirmeye başlıyor.

Ancak sayın Devlet BAHÇELİ’nin hala kafasının tam arkasında M.H.P de olağanüstü kongre var ve hala onu bir türlü unutmuş değildir. Mevcut durumun gösterdiği tek bir şey var oda MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ gibi bir partinin ortada olmadığı ve bir muhalaefet partisi durumunda olmadığıdır. M.H.P de bir müddet cılız bir sesle bir şeyleri dillendirmeye kalkasa Koalisyonun küçük ortağı gibi davranarak ne dediğini dahi ifadeden yoksun.

Şimdilerde yine BAHÇELİ parlatıcılığına başladılar ve bazı il başkanlarınında konuşmaları ortalarda dolanmaya başlayınca anlaşılan odur-ki 2018 yılında yapılacak kongrede Devlet BAHÇELİ ile devam edileceğidir. Öyle herkes yarışacak, herkes ilçelerden başlasın lafı yalandan öteye geçmeyen sözlerden ibaret.

Yani demek oluyor-ki yapılacak ERKEN veya ZAMANINDA yapılacak bir seçimde M.H.P siyasi partiler mezarlığına gömülecektir.

Kimse hayal kurmasın. Her halde M.H.P ilçe, il veya genel merkez yöneticileri düğün ve çeşitli toplantılara katılmıyor olacak-ki milletin ne dediği, ne konuştuğu hakkında bir bilgiye sahip değiller. Bu partide yıllardır canı gönülden çalışmış, çoluk çocuğunun rızkından vererek dağ bayır koşturmuş, her seçimde en önde olmuş insanların konuştuklarını birileri bay BAHÇELİ beye anlatsa. Gerçi anlatsalarda BAHÇELİ beyin anlıyacağını sanmıyorum. Onun koltuk tutkusu ve yönetme hırsından başka bir düşüncesinin olmadığını artık herkes biliyor.

Ancak BAHÇELİ acaba akşam yatağına yattığında aklına hiç iftira ettiği insanlar, hakaret ve kötü sözlerle saldırdığı bunca Ülkücü Türk milliyetçisi geliyormu?

Acaba BAHÇELİ’nin hiç huzuru mahşerde o insanların yüzüne nasıl bakacağı geliyormu?

Anlaşılıyor-ki M.H.P BAHÇELİ için parti falan değildir. Sadece orası gidip geleceği, başka bir meşguliyeti olmayan BAHÇELİ için genel merkez vakit geçirip, hafta 30-35 dakika konuşma yapacağı yerden öte bir şey ifade etmiyor. Şu an tabanın kahir ekserisi aynen şu sözleri söylüyor. Bir müddet sonra BAHÇELİ M.H.P ye ne gerek var diyecek.